USLOVI KUPOVINE

OPŠTI USLOVI KUPOVINE
Posetom ili kupovinom preko naše online prodavnice prihvatate Uslove korišcenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune ovih uslova korišcenja, stoga je potrebno pre svake kupovine proveriti informacije u vezi uslova kupovine.
KUPOVINA
Kupovinu obavljate tako što kod proizvoda koji želite da kupite kliknete dugme “dodaj u korpu”. Zatim popunjavate Vaše lične podatke i podatke vezane za isporuku. Važno je da svi podaci budu tačno popunjeni kako bi bili u mogućnosti da Vam robu u dogovorenom roku isporučimo. To važi i za Vaše brojeve telefona jer će Vas kurirska služba kontaktirati pre isporuke. Kada završite sa popunjavanjem podataka prikazace se kreiran predracun, uplatnica ili obavestenje o uspesnoj kupovini u zavisnosti od toga koji nacin placanja ste izabrali. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbinu.
CENA
Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uracunatim PDV-om. Obavezujemo se da ćemo prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice, to se odnosi i na evenutalno povećanje ili smanjenje cene.
CENA DOSTAVE ZA BEOGRAD
Cena dostave za Beograd zavisi od težine paketa.
CENA DOSTAVE VAN BEOGRADA
Cene dostave paketa van Beograda zavisi samo od težine paketa a ne od kilometraže.
Cena za distribuciju paketa:
Masa u kilogramima Cena po jednom paketu u dinarima
Do 5kg —– 300,00
5-10 kg —– 400,00
10-15 kg —– 500,00
15-20 kg —– 600,00
Cena za distribuciju vangabaritnih paketa:
Paket/koleto Cena po jednom paketu u dinarima
Do 0,3 m i tezine do 5 kg —– 600,00
0,3-1,5 m i tezne do 10 kg —– 700,00
Svaki naredni kilogram se naplaćuje 20,00 dinara
NAČIN PLAĆANJA
GARDEN AB Vam pruža mogućnost plaćanja putem predračuna koji će se kreirati nakon izvršene porudžbine, putem uplatnice koja će biti kreirana nakon porudžbine (ukoliko poručujete kao fizičko lice) ili plaćanje prilikom isporuke robe, plaćate kurirskoj službi kada dostavi robu koju ste poručili.
DOSTAVA ROBE
Rokovi za isporuku robe: ukoliko GARDEN AB iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da isporuči poručenu robu, kupac će blagovremeno biti obavešten putem telefona. . Ukoliko kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine, GARDEN AB ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju GARDEN AB će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novoutvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu.
Dostavu vršimo samo na teritoriji Srbije.
Usluge kurirske službe (AKS kurirska služa) se naplaćuju. Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, GARDEN AB će pre slanja robe kontatktirati kupca telefonom ili elektronskom poštom. U slučaju da je kupac nedostupan prilikom telefonskog poziva ili ne odgovori na elektronsku poruku ovo može prouzrokovati produženje roka dostave za koji GARDEN AB ne preuzima odgovornost.